Heb jij onze bioscoop reclame gezien?

Heb je nog nooit een cruise gemaakt? Maar wel nieuwsgierig geworden naar hoe dit nu echt is? Abonneer je op onze nieuwsbrief en maak kans op een scheepsbezoek voor twee personen aan boord van de Norwegian Pearl in Amsterdam in de zomer van 2019! Tijdens dit scheepsbezoek krijg je een rondleiding over het schip en mag je genieten van een lunch waardoor je de sfeer van het leven aan boord letterlijk proeft. Uit alle aanmeldingen kiezen wij uiterlijk 31 januari 2019 de gelukkige winnaars!

 

Ja, ik wil mij aanmelden voor de nieuwsbrief en daarmee kans maken op het winnen van een scheepsbezoek aan boord van de Norwegian Pearl:

Aanhef *: DhrMw

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres*

 

 

Norwegian Cruise Line
Norwegian Cruise Line is een rederij die het ‘freestyle cruisen’ heeft geïntroduceerd; een informele sfeer, geen kledingvoorschriften en geen vaste dinertijden. Daarnaast bieden zij hun cruise premium all-inclusive aan; drankjes (ook van de bekende merken), 60 minuten wifi en fooien zijn inbegrepen in je cruiseprijs. De schepen zijn modern en bieden veel leuke faciliteiten zoals een kartbaan, klimmuur en glijbanen bij het zwembad. Kortom, een cruise voor iedereen in alle leeftijden!

 

Norwegian Pearl
Norwegian Pearl is het schip dat vanaf april 2019 naar Nederland komt. Met dit schip kunt u o.a. een cruise nar de Baltische Staten, Noorwegen en Groot-Brittannië maken. U hoeft niet te vliegen maar stapt comfortabel in Amsterdam aan en van boord.

 

Bekijk hier alle cruises met de Norwegian Pearl